späť

Zažite rozprávkové dobrodružstvo!

Neviete kde môžete využiť Váš voľný čas? My vám dáme jeden zaručený typ, kde naplno využiť voľný čas, či už s deťmi, ktoré sa túžia vyšantiť alebo pre manželský pár, ktorý si potrebuje oddýchnuť a zrelaxovať! Ranč u Edyho v Námestove pri Oravskej priehrade je naozaj skvelá a príjemná možnosť, kde svoj voľný čas využiť. Ponúka nádhernú prírodu, množstvo aktivít, ktoré vám o chvíľku prezradíme, a taktiež veľmi útulné a teplučké ubytovanie.

ranč 1

Kde budete bývať a čo všetko ubytovanie zahŕňa?

Ubytovanie v hotelovej časti ponúka dvoj alebo troj lôžkové izby, ktoré majú samozrejme WC, sprchu, TV, SAT a chladničku. V hotelovej časti si môžete vybrať izbu premium, štandard a taktiež apartmán. Ubytovanie v samostatných 4 chatkách každá je pre 8 až 10 osôb taktiež s kompletným vybavením.

Skvelé jedlo, ktorému neodoláte

Ranč u Edyho sa nachádza pri Oravskej priehrade, ponúka miestne vynikajúce špeciality za ktorými sa budete zalizovať až za ušami! Zákazníci si jedlo veľmi pochvaľujú a môžu si ho vychutnať či už vo vnútornej reštaurácií alebo taktiež aj vo vonkajšej veľmi príjemnej záhrade s neopísateľným čerstvým vzduchom.

ranč 2

Možnosť firemných akcií

Na ranči máte jedinečnú možnosť aj firemných akcií a taktiež aj teambuildingov. Poskytneme Vám ubytovanie v 21 - dvoj až troj lôžkových izbách + v 4 chatkách pre 8 až 10 osôb, v prípade záujmu väčšieho množstva osôb na akciu je k dispozícii susediaci hotel s kapacitou 80 osôb. Stravovať sa môžete taktiež buď vo vnútornej alebo záhradnej príjemnej reštaurácií dokonca v bare alebo na terase. Z jedál zo širokej miestnej kuchyne si môžete pochutnať napríklad na grilovaných špecialitách alebo domácej pizze.

ranč 3

V ponuke aj krytý altánok

Nebaví Vás sedieť v interiérovej reštaurácií, ale radšej by ste si naplno vychutnali posedenie s Vašimi blízkymi v exteriéri v každom ročnom období? Výborne! Máte možnosť taktiež využitia aj krytého altánku v ktorom môžete variť guláš alebo grilované jedlá. Altánok má kapacitu pre 100 osôb.

ranc 4

Zábavné aktivity pre Vás aj vaše deti

Ranč u Edyho je veľmi známym tým, že ponúka množstvo aktivít pri ktorých môžete zrelaxovať, zašportovať si a odreagovať sa. Aktivity sú vhodné pre deti aj pre dospelých. Medzi interiérové aktivity patrí :
• stolný tenis
• biliard
• šípky
• stolný futbal – kalčeto
Vonkajšie aktivity zahŕňajú :
• jazda na koni a koči
• lukostreľba
• tenisové kurty
• ihrisko na futbal, nohejbal a volejbal
• štvorkolky
• plavba loďou z vlastného prístavu vzdialeného iba 100m od hotela
• bazén pre deti v areáli hotela

Kde nás nájdete?
tel: 0421-43-55 21 840
GPS súradnice: 49.412648, 19.501677
Oravská priehrada, 029 01 Námestovo, Slovak Republic

Tešíme sa na Vás!

Text a foto: Ranč u Edyho

Viac na: www.rancuedyho.sk

421 43 5521840